Khidmat Pindah Pejabat

Pindah Pejabat di Kuala Lumpur dan Selangor

Berpindah ke pejabat baru akan menjadi suatu aktiviti yang dapat membebaskan tekanan jika anda melibatkan servis pindah pejabat anda dengan syarikat kami yang profesional.

Sama ada anda berpindah dalam bangunan yang sama atau nak ke suatu lokasi yang berbeza di Kuala Lumpur, Kota Kemuning atau Selangor, kami mempunyai kepakaran untuk memenuhi keperluan dan jalankan kerja menggunakan lori 1 tan hingga 10 tan bagi anda.

Di sini, kami percaya bahawa pemindahan pejabat harus dijadikan secara mudah dan orang kami berusaha untuk memberikan anda pengalaman pemindahan yang menyenangkan dan menjimatkan masa anda.

Kami meliputi pelbagai jenis pemindahan yang pro untuk perniagaan dan pejabat komersial, dari saiz pejabat kecil ke penempatan korporat yang besar, kedai di pusat membeli-belah dan lain-lain jenis pengurusan.

Terdapat banyak elemen perlu dipertimbangkan semasa berpindah pejabat. Setiap item termasuk perabot pejabat, peralatan komputer, perabot dan peralatan di bilik stor dan IT, dan juga hiasan karya seni perlu dipertimbangkan.

Utama sekali meja bilik persidangan dan almari besar di bilik pejabat yang besar perlu dibongkar dan dipasang semula. Berita balk kita akan menjalankan kerja permindahan bahawa perabot pejabat anda selamat di tangan pekerja-pekerja kami yang berpengalaman dalam memasang dan membongkar perabot pejabat.

Pasukan kami berfungsi dengan cekap semasa proses pemindahan dengan membongkar barangan di pejabat lama, membungkus apa apa barang-barang dan masuk dalam kotak dengan selamat, memindahkannya dengan selamat ke pejabat baru, kemudian memasang semula barang-barang itu di pejabat baru, dan akhirnya memastikan semua ini dilakukan dalam jangka masa yang dirancang atau dalam masa satu hari.

Kami menawarkan perkhidmatan pemindahan pejabat yang berikut:

• Pemindahan ke unit atau tingkat lain atau kawasan lain di bangunan yang sama
• Penempatan atas barang-barang niaga pelanggan untuk sementara dan penyimpanan untuk pengubahsuaian pejabat atau pemasangan karpet baru.
Kami mempunyai keupayaan dan kemudahan untuk memindahkan semua perkara di syarikat anda, termasuk yang berikut:
– Meja, kerusi dan perabot lain (termasuk barangan di laman pejabat)
– Kawasan kubikel pekerja
– Kabinet dan rak buku dan fail
– Peti keselamatan
– Kawasan penerimaan tetamu
– Sistem telefon dan audio visual
– Lukisan yang tergantung di dinding dan barang hiasan yang mudah pecah
– Peralatan komputer dan peralatan elektronik
– Peralatan perindustrian, contohnya peralatan perubatan dan sukan
– Gudang inventori yang besar
– Jentera berat
– Barang – barang lain

Bagaimana proses pemindahan kami?

• Pertama, garis masa dan skop untuk pemindahan harus ditetapkan dalam pelan projek. Mulakan dengan merancang pelan penempatan pejabat.
• Item yang akan dipindahkan harus dibungkus ke dalam kotak. Kotak akan dilabelkan berdasarkan lokasi tujuan di pejabat baru.
• Kami boleh menyediakan kemudahan simpanan sementara untuk item jika diminta oleh pelanggan.
• Pada tarikh yang dijadualkan, pasukan pindah pejabat kami yang mesra akan mengangkut barang-barang ke lokasi baru, mungkin secara berperingkat bergantung pada jumlah bil barang yang perlu dipindahkan.
• Di tempat pejabat baru, barang-barang akan diletakkan di lokasi yang betul mengikut label, dan kemudian ianya adalah akan dipasang semula seperti yang diperlukan.
• Selepas berpindah, pasukan pindah pejabat kami masih sedia berada di pejabat baru untuk sementara untuk membantu anda jika anda memerlukan sebarang bantuan tambahan untuk membongkar atau mengatur semula perabot atau untuk sebarang perkhidmatan pemindahan yang lain.

Pasukan pindah pejabat kami yang berdedikasi bekerja setiap hari supaya pelanggan kami dapat menjadualkan pemindahan mereka pada hujung minggu atau selepas waktu pejabat untuk meminimumkan masa downtime dan tidak menganggu pekerja anda pada hari kerja.
Hubungi kami sekarang untuk mendapatkan sebut harga percuma atau hanya mengisi borang pertanyaan! 

  Kenapa pilih syarikat kami untuk

  permindahan anda yang seterusnya?

  harga berpatutan

  Harga Berpatutan

  Kami menawarkan harga yang tepat dan berpatutan untuk permindahan anda. Kadar untuk memenuhi setiap bajet. Tiada kejutan dan tiada kos tersembunyi tambahan.

   

  pemindah terlatih

  Pasukan Pemindah Yang Terlatih

  Pasukan permindahan pakar kami telah menjalani pemeriksaan latar belakang dan dilatih dengan baik untuk mengendalikan pelbagai jenis tugas permindahan.
  memilih masa

  Bebas Memilih Masa Pemindahan

  Pilih waktu dan hari yang terbaik untuk permindahan anda, walaupun pada hujung minggu atau pada hari cuti umum.
  Tinjauan tapak

  Tinjauan Tapak PERCUMA

  Kami menyediakan pilihan untuk tinjauan tapak PERCUMA supaya kami boleh menyediakan pakej permindahan yang terbaik untuk memenuhi anda.

  Budget Moving Package

  Harga "Premium Package"

  Harga "All-In Service Package"

  Lorry Rental Package

  Furniture, Transport, Packers, Handyman Services, residential trash companies, junk appliance pick up, old appliance removal, junk pick up service, hire junk removal, residential junk removal, junk haul away service, haul off junk, garbage removal service, waste management residential service, bulk trash haul away, junk removal service, appliance haulaway, appliance removal, large waste removal, junk appliance removal, removal of used appliances, scrap metal removal, haul away junk, sofa removal, broken appliance removal, appliance removal service, junk moving, large appliance removal, find thrash removal service, hire waste removal, hauling services, junk pickup, home appliance removal

  Cas Tambahan Seperti Berikut:

  - Servis Shrink Wrap : Rm25/barang
  - Servis Dua Kali Bungkusan - Shrink Wrap dan Stretch Film: Rm50/ barang
  - Bongkar & Pasang:
  * Saiz biasa: Rm50/barang
  * Saiz besar ( >4ft ): Rm150/barang
  - Tanpa Lift / Tangga:
  * Rm20/tingkat = Lori 1 tan
  * Rm60/tingkat = Lori 3 tan
  * Rm100/tingkat = Lori 5 tan
  - Kotak saiz besar : Rm12 ( 550mm Panjang x 400mm Lebar x 450mm Tinggi )
  - Servis Bungkus Barang Rm15/kotak ( termasuk bahan bahan bungkusan)
  - Memungah barang barang berat seperti piano, peti keselamatan, peti sejuk komersil atau mesin layan Sila merujuk kepada kami untuk sebut harga.

   

  Terma dan syarat untuk Pemindahan dan servis sewa lori:

  • Sedia berkhidmat dari hari Isnin hingga Ahad (9 pagi hingga 5 petang), termasuk cuti umum. Perkhidmatan selepas waktu 5 petang akan dikenakan caj lebih masa.
  • Perkhidmatan kami sedia ada di Lembah Klang dan seluruh Malaysia.
  • Tempahan awal sekurang kurangnya 3 hari.
  • Untuk pemindahan rumah Kondo, sila dapatkan pengesahan dari pejabat pengurusan. Jika pemandu lori tidak dapat memasuki ruang Kondo, kami tidak bertanggungjawab untuk menukar jadual atau menggantikan Ion ke hari yang lain. Cas lori berasingan dikenakan untuk penukaran waktu berdasarkan situasi ini.
  • Sebarang caj tambahan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pejabat pengurusan atau bayaran tiket tapak meletak kereta di dalam bangunan semasa memuat dan memunggah, hendaklah dibayar oleh pelanggan.
  • Pindah Rumah berhak untuk mengenakan cas tambahan kepada sebarang perkara yang tidak dirancang dan tiada terhad kepada berikut:
  • Tambahan anak tangga yang tidak diketahui oleh Pindah Rumah semasa proses sebut harga.
  • Lift yang digunakan kecil (untuk mengangkat barang yang besar) ataupun lift rosak semasa pemindahan barang, menyebabkan pekerja Pindah Rumah perlu menggunakan tangga untuk pemindahan.
  • Kerosakan lift semasa pemindahan yang memaksa untuk menggunakan tangga.
  • Sebarang tambahan keperluan seperti tambahan pekerja, bahan pembungkusan dan keperluan pemindahan.
  • Tiada barangan berharga akan dibungkuskan semasa pemindahan.Pindah Rumah tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan barangan peribadi yang berharga semasa proses pemindahan.
  • Sebut harga kami adalah berdasarkan anggaran terbaik dalam keadaan kerja biasa.
  • Situasi kerja sebenar akan di nilai oleh pekerja Pindah Rumah Servis di lokasi. Sementara itu, sila sediakan gambar dan maklumat lokasi supaya kami boleh memberikan sebut harga terbaik dan mengelakkan sebarang pertikaian harga.

  Testimoni

  lori sewa
  Pasukan pemindah dari Pindah Rumah adalah profesional dan mesra. Lebih penting lagi, saya mendapati pekerja-pekerja mereka jujur dan efisien ketika kami memindahkan pejabat untuk jabatan IT kami ke Ara Damansara. Benar-benar berpuas hati dengan kerja yang dilakukan, dan sangat disyorkan kepada sesiapa sahaja yang perlu memindahkan pejabat mereka!
  Jenny
  lori sewa
  Pasukan pemindah dari Pindah Rumah mendengar keperluan pemindahan syarikat kami dan sangat teliti dalam memindahkan pejabat kami pada hari hujung minggu. Kakitangan kami dapat kembali bekerja di pejabat baru dalam masa yang singkat. Perkhidmatan pelanggan adalah sangat baik! Kami disarankan kepada semua!
  Brian
  lori sewa
  Perniagaan keluarga kecil kami mempunyai pengalaman bergerak lancar dengan Perkhidmatan Pindah Rumah. Mereka bersikap sopan, cekap, dan berhati-hati dan selamat memindahkan barang-barang kami ke kedai baru kami di SS2. Kerja yang hebat!
  Mani

  FAQ

  Bagaimanakah harga pindah pejabat saya ditentukan?

  Harga perkhidmatan pindah pejabat kami dikira berdasarkan faktor-faktor berikut:
  • Jarak antara lokasi baru dan lokasi lama pejabat
  • Jenis lori yang diperlukan
  • Bilangan tenaga kerja diperlukan
  • Khidmat pembungkusan
  • Servis pembongkaran dan pemasangan perabot
  Kami lebih suka mempunyai pemeriksaan tapak untuk menyemak keperluan pemindahan anda. Sila hubungi kami untuk mendapatkan temu janji hari ini!

  Kawasan apa yang anda servis?

  Kawasan liputan perkhidmatan pindah pejabat kami termasuk Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya. 

  Hubungi Kami Hari Ini Untuk Sebut Harga Percuma!

  Nombor Telefon:
  Whatsapp:

   Message Us on WhatsApp