Lori Sewa di Kuala Lumpur

Lori Sewa di KL (Kuala Lumpur)

Kami menyediakan lori sewa di Kuala Lumpur, Serdang dan Selangor yang berlain tan untuk disewakan oleh individu dan syarikat.

Kebanyakan orang akan membayangkan pemindahan rumah atau barang peribadi mahupun pejabat di bandar terutamanya di Bukit Bintang, KL Sentral, dan sekitar KLCC, boleh menjadi pengalaman yang sangat tertekan dan mengambil masa yang lama.

Tetapi, kami percaya dengan mengambil pakar pindah barang kami dari Pantai, Pekan Batu, dan Sentul akan membantu anda mengurangkan tekanan dalam proses kerja pemindahan.

Oleh itu, syarikat kami sedia membantu pelanggan untuk pengalaman yang cekap lagi lancar di mana-mana di Ampang Hilir, Bandar Damai Perdana, atau Bandar Manjalara di Kuala Lumpur.

Yang paling utama dalam kerja pindah barang adalah mendapatkan mereka yang pakar di lokasi berhampiran anda di Sungai Penchala, Taman Desa, atau Taman Duta dan mesra dalam bidang ini dan memberikan keselesaan kepada anda sepanjang pemindahan. Ini termasuk pemandu yang cekap.

Di organisasi kami, pasukan kami sangat senang dan mempunyai pengalaman bertahun-tahun lamanya bagi memastikan proses pemindahan anda dari Jalan Kuching, Keramat, atau Pandan Jaya, Kuala Lumpur dijalankan dengan lancar dan dengan harga yang murah.

Kami menyediakan perkhidmatan untuk kediaman, komersil, juga syarikat korporat yang inginkan servis pemindahan beserta pembungkusan dan tempat simpanan di Puchong, Cheras, Salak Selatan, dan Segambut.

Kenapa memilih khidmat lori sewa syarikat kami di Lembah Klang, Malaysia?

• Pekerja pindah barang kami yang mesra dan pakar dalam bidang pemindahan barang ini di Bandar Sri Damansara, Bukit Ledang, dan Seputeh.
• Kami menawarkan servis pemindahan secara keseluruhan termasuk pembungkusan, pengangkutan penghantaran, dan pemunggahan barang yang murah
• Kami menjaga dengan balk barang isi rumah dan keperluan pemindahan juga penghantaran barangan ke tempat baru anda sama ada di OUG, Serdang, atau Sri Hartamas, Kuala Lumpur dengan selamat tepat pada waktu yang dirancang.
• Kepelbagaian jenis lori sewa dari 1 tan ke 10 tan diselenggara dengan balk dan baru
• Kami mampu mengendalikan barangan yang berkualiti tinggi dengan bungkusan yang sesuai untuk menyimpan barang anda di sekitar Mid Valley City dan Sri Petaling.

Memilih syarikat pindah barang di Bukit Tunku, Chan Sow Lin, atau Kepong yang sesuai adalah penting bagi memastikan barangan anda dijaga dengan baik dan proses pemindahan jalan dengan mudah dan lancar.

Jika memilih syarikat perkhidmatan pindah barang di Bandar Tasik Selatan, Bangsar South, Batu, yang salah, bukan sahaja melambatkan masa penghantaran, kemungkinan pekerja yang tiada pengalaman atau anda perlu membayar kos pemindahan yang tinggi.

Tidak kira is untuk pemindahan rumah ataupun pejabat di Jalan Sultan Ismail, Jinjang, atau Kenny Hills, kami akan memastikan kerja pemindahan dan lori sews kami adalah suatu pengalaman yang terbaik kepada anda di Malaysia.

Dari maklum balas pelanggan kami yang lepas dari lokasi Country Heights, Damansara Heights, dan Desa Pandan, kami berjaya menyediakan servis yang profesional dalam pemindahan barangan dan kebanyakan pelanggan kami sangat gembira dengan kualiti perkhidmatan yang diterima mereka.
Servis pemindahan barang kami terdapat di kawasan di Kuchai Lama ke Pandan Perdana.

Kepuasan pelanggan menjadi keutamaan pekerja pro kami dan syarikat kami menawarkan jaminan wang dikembalikan kepada pelanggan kami terhadap servis kami di sekitar Sunway SPK, Titiwangsa dan juga Wangsa Maju, Kuala Lumpur.

Untuk tempahan atau dapatkan sebut harga yang termurah dan berpatutan, sila hubungi syarikat kami sekarang melalui telefon pada waktu kerja atau hantarkan emel untuk mendapatkan harga terbaik jika anda merancang untuk pindah dari Mont Kiara, Jalan Kiang Lama atau Damansara Utama, Selangor.

  FAQ

  Bagaimanakah harga pemindahan saya ditentukan?

  Harga perkhidmatan kami bergerak berdasarkan faktor berikut:

  • Jenis perkhidmatan pemindahan diperlukan
  • Jarak antara lokasi baru dan lama
  • Jenis lori (1 tan, 3 tan, 5 tan atau 10 tan)
  • Bilangan tenaga kerja diperlukan
  • Khidmat pembungkusan
  • Perkhidmatan pembungkusan dan pembongkaran

  Bolehkah saya berpindah ke luar kawasan Kuala Lumpur?

  Kawasan liputan perkhidmatan pemindahan kami meliputi kawasan seperti Sungai Besi, Taman Melawati, dan Pandan Indah. Kami sering melakukan pemindahan ke negeri lain seperti Pulau Pinang, Melaka dan Johor berdasarkan permintaan pelanggan.  Hubungi kami melalui telefon untuk bercakap dengan khidmat pelanggan kami yang mesra.

  Berapa awal yang saya perlu untuk membuat tempahan untuk pemindahan saya?

  Untuk menempah perkhidmatan lori kami, anda dinasihatkan supaya mempunyai tempahan awal sekurang-kurangnya 1 minggu sebelum hari pemindahan. Jadual tempahan lori kami diisi dengan cepat terutama semasa hujung minggu dan cuti panjang.

  Maklumat apa yang perlu saya berikan untuk mendapatkan sebut harga?

  Kami menggalakkan anda mengambil gambar semua barang-barang yang perlu dipindahkan. Kami juga boleh menguruskan pemeriksaan tapak percuma di premis anda untuk memastikan semua keperluan difahami dengan tepat untuk pengalaman pemindahan yang lancar.

  Apakah syarat pembayaran?

  Kami mengutip deposit 50% selepas pengesahan tugasan pemindahan untuk menempah masa pasukan pemindahan kami untuk tugas anda. Bakinya boleh dibayar secara tunai atau perbankan online pada hari pemindahan.
  Untuk kaedah pembayaran lain, sila hubungi kami di +6012-5475832.

  Kenapa pilih syarikat kami untuk

  permindahan anda yang seterusnya?

  harga berpatutan

  Harga Berpatutan

  Kami menawarkan harga yang tepat dan berpatutan untuk permindahan anda. Kadar untuk memenuhi setiap bajet. Tiada kejutan dan tiada kos tersembunyi tambahan.

   

  pemindah terlatih

  Pasukan Pemindah Yang Terlatih

  Pasukan permindahan pakar kami telah menjalani pemeriksaan latar belakang dan dilatih dengan baik untuk mengendalikan pelbagai jenis tugas permindahan.
  memilih masa

  Bebas Memilih Masa Pemindahan

  Pilih waktu dan hari yang terbaik untuk permindahan anda, walaupun pada hujung minggu atau pada hari cuti umum.
  Tinjauan tapak

  Tinjauan Tapak PERCUMA

  Kami menyediakan pilihan untuk tinjauan tapak PERCUMA supaya kami boleh menyediakan pakej permindahan yang terbaik untuk memenuhi anda.

  Budget Moving Package

  Harga "Premium Package"

  Harga "All-In Service Package"

  Lorry Rental Package

  Furniture, Transport, Packers, Handyman Services, residential trash companies, junk appliance pick up, old appliance removal, junk pick up service, hire junk removal, residential junk removal, junk haul away service, haul off junk, garbage removal service, waste management residential service, bulk trash haul away, junk removal service, appliance haulaway, appliance removal, large waste removal, junk appliance removal, removal of used appliances, scrap metal removal, haul away junk, sofa removal, broken appliance removal, appliance removal service, junk moving, large appliance removal, find thrash removal service, hire waste removal, hauling services, junk pickup, home appliance removal

  Cas Tambahan Seperti Berikut:

  - Servis Shrink Wrap : Rm25/barang
  - Servis Dua Kali Bungkusan - Shrink Wrap dan Stretch Film: Rm50/ barang
  - Bongkar & Pasang:
  * Saiz biasa: Rm50/barang
  * Saiz besar ( >4ft ): Rm150/barang
  - Tanpa Lift / Tangga:
  * Rm20/tingkat = Lori 1 tan
  * Rm60/tingkat = Lori 3 tan
  * Rm100/tingkat = Lori 5 tan
  - Kotak saiz besar : Rm12 ( 550mm Panjang x 400mm Lebar x 450mm Tinggi )
  - Servis Bungkus Barang Rm15/kotak ( termasuk bahan bahan bungkusan)
  - Memungah barang barang berat seperti piano, peti keselamatan, peti sejuk komersil atau mesin layan Sila merujuk kepada kami untuk sebut harga.

   

  Terma dan syarat untuk Pemindahan dan servis sewa lori:

  • Sedia berkhidmat dari hari Isnin hingga Ahad (9 pagi hingga 5 petang), termasuk cuti umum. Perkhidmatan selepas waktu 5 petang akan dikenakan caj lebih masa.
  • Perkhidmatan kami sedia ada di Lembah Klang dan seluruh Malaysia.
  • Tempahan awal sekurang kurangnya 3 hari.
  • Untuk pemindahan rumah Kondo, sila dapatkan pengesahan dari pejabat pengurusan. Jika pemandu lori tidak dapat memasuki ruang Kondo, kami tidak bertanggungjawab untuk menukar jadual atau menggantikan Ion ke hari yang lain. Cas lori berasingan dikenakan untuk penukaran waktu berdasarkan situasi ini.
  • Sebarang caj tambahan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pejabat pengurusan atau bayaran tiket tapak meletak kereta di dalam bangunan semasa memuat dan memunggah, hendaklah dibayar oleh pelanggan.
  • Pindah Rumah berhak untuk mengenakan cas tambahan kepada sebarang perkara yang tidak dirancang dan tiada terhad kepada berikut:
  • Tambahan anak tangga yang tidak diketahui oleh Pindah Rumah semasa proses sebut harga.
  • Lift yang digunakan kecil (untuk mengangkat barang yang besar) ataupun lift rosak semasa pemindahan barang, menyebabkan pekerja Pindah Rumah perlu menggunakan tangga untuk pemindahan.
  • Kerosakan lift semasa pemindahan yang memaksa untuk menggunakan tangga.
  • Sebarang tambahan keperluan seperti tambahan pekerja, bahan pembungkusan dan keperluan pemindahan.
  • Tiada barangan berharga akan dibungkuskan semasa pemindahan.Pindah Rumah tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan barangan peribadi yang berharga semasa proses pemindahan.
  • Sebut harga kami adalah berdasarkan anggaran terbaik dalam keadaan kerja biasa.
  • Situasi kerja sebenar akan di nilai oleh pekerja Pindah Rumah Servis di lokasi. Sementara itu, sila sediakan gambar dan maklumat lokasi supaya kami boleh memberikan sebut harga terbaik dan mengelakkan sebarang pertikaian harga.

  Testimoni

  lori sewa
  Saya meminta supaya piano saya dipindahkan dari Solaris Dutamas, ke Desa Park City. Proses pemindahan piano tersebut diuruskan dengan sangat profesional. Terima kasih untuk servis yang sangat profesional ini. Sudah pasti saya akan mencadangkan syarikat anda kepada rakan dan keluarga saya di Federal Hill, Gombak dan Jalan Ipoh.
  Cj
  lori sewa
  Pemindah barang dari syarikat anda mendengar arahan dari keluarga saya dalam proses pemindahan kami dari Cheras ke Brickfields dan mengendalikan semua dengan lancar sekali. Khidmat pelanggan yang sangat bagus dan servis pemindahan barang yang sangat baik. Disyorkan kepada semua yang perlu servis pemindahan rumah di Setapak, Setiawangsa, atau Solaris Mont Kiara!
  Thina
  lori sewa
  Keluarga saya mempunyai pengalaman pemindahan yang lancar dan baik. Mereka sangat sopan, cekap dan berhati hati dalam pembungkusan dan penghantaran (termasuk piano kami dan barangan antik) barangan masuk ke rumah baru di Bukit Jalil dari Desa Petaling. Kerja yang bagus!
  Azrul
  Kuala Lumpur
  Petaling Jaya
  Subang Jaya
  Lokasi Kami
  Berkhidmat
  lokasi kl
  Johor Bahru
  Puchong
  Klang Valley
  Penang

  Hubungi Kami Hari Ini Untuk Sebut Harga Percuma!

  Nombor Telefon:
  Whatsapp:

   Message Us on WhatsApp