Lori Sewa Petaling Jaya

Lori Sewa di Petaling Jaya, Pj, Selangor

Kami menawarkan perkhidmatan lori sewa di Petaling Jaya dari 1 tan hingga 10 tan, servis pindah rumah dan pejabat yang cekap serta boleh dipercayai sekitar kawasan di Selangor.

Proses memindah dari tempat yang dipenuhi kenangan ke satu kediaman ataupun pejabat baru adalah amat sukar serta rumit di Petaling Jaya, Selangor.

Kerja perpindahan boleh disenangkan menerusi lori sewa and pasukan pemindahan rental profesional.
Pertamanya, jenis keperluan individu harus dijelaskan maka akan dipenuhi bagi memilih lori sewa berdasarkan berat diperlukan.

Faktor pertimbangan semasa memilih syarikat lori sewa profesional dekat Lembah Klang, Malaysia:

• Adakah pasukan pemindahan ini mempunyai pengalaman serta kemahiran bagi melindungi barangan pelanggan?

• Adakah syarikat ini menerima tempahan semasa tarikh pemindahan tertentu?

• Adakah syarikat ini fleksibel bagi memenuhi sebarang keperluan khusus, tambahan serta perubahan pada masa terakhir?

• Adakah syarikat menyediakan pakej servis pembungkusan dalam kotak juga kemudahan sewa stor simpanan?

• Adakah syarikat itu mengekalkan lorinya dalam keadaan sempurna untuk mengangkut serta hantar kan barangan pelanggan secara selamat?

Segala pertimbangan lori sewa tersebut dapat dipenuhi maka pelanggan yakin bahawa lori sewa serta pemindahan akan menjadi pengalaman terbaik menerusi servis sewa lori ini dekat Petaling Jaya.

Berdasarkan pendapat pelanggan masa lalu serta rekod perniagaan lori sewa cemerlang, setiap pelanggan berpuas hati pada lori sewa maka biasanya akan merujuk servis lori sewa ini kepada keluarga serta rakan mereka yang tinggal di lokasi Petaling Jaya. Servis terpantas akan diberikan sama ada berpindah rumah mahupun pejabat di mana-mana berdekatan di Petaling Jaya.

 

Area Liputan Lori Sewa Dekat Petaling Jaya, Selangor

Syarikat lori sewa kami ini mempunyai pengalaman bertahun-tahun menawarkan perkhidmatan lori sewa murah jua servis pembungkusan barangan bagi kediaman serta kedai komersil di Kelana Jaya, Seksyen 17, Pandan Indah.

Syarikat lori sewa kami berasal dari Petaling Jaya juga mempunyai pasukan pekerja yang ramah mesra, pelbagai jenis lori sewa serta pemandu berpengalaman yang bersedia berkhidmat bagi penduduk di Petaling Jaya termasuk PJ South, Tropicana, Jalan Bukit sampai seluruh Malaysia.

Hubungi kami sekarang melalui emel, laman web, laman Facebook, whatsapp ataupun panggil telefon untuk mendapatkan sebut harga PERCUMA untuk lori sewa di Petaling Jaya yang murah serta berpatutan sekarang.

  Kenapa pilih syarikat kami untuk

  permindahan anda yang seterusnya?

  harga berpatutan

  Harga Berpatutan

  Kami menawarkan harga yang tepat dan berpatutan untuk permindahan anda. Kadar untuk memenuhi setiap bajet. Tiada kejutan dan tiada kos tersembunyi tambahan.

   

  pemindah terlatih

  Pasukan Pemindah Yang Terlatih

  Pasukan permindahan pakar kami telah menjalani pemeriksaan latar belakang dan dilatih dengan baik untuk mengendalikan pelbagai jenis tugas permindahan.
  memilih masa

  Bebas Memilih Masa Pemindahan

  Pilih waktu dan hari yang terbaik untuk permindahan anda, walaupun pada hujung minggu atau pada hari cuti umum.
  Tinjauan tapak

  Tinjauan Tapak PERCUMA

  Kami menyediakan pilihan untuk tinjauan tapak PERCUMA supaya kami boleh menyediakan pakej permindahan yang terbaik untuk memenuhi anda.

  Budget Moving Package

  Harga "Premium Package"

  Harga "All-In Service Package"

  Lorry Rental Package

  Furniture, Transport, Packers, Handyman Services, residential trash companies, junk appliance pick up, old appliance removal, junk pick up service, hire junk removal, residential junk removal, junk haul away service, haul off junk, garbage removal service, waste management residential service, bulk trash haul away, junk removal service, appliance haulaway, appliance removal, large waste removal, junk appliance removal, removal of used appliances, scrap metal removal, haul away junk, sofa removal, broken appliance removal, appliance removal service, junk moving, large appliance removal, find thrash removal service, hire waste removal, hauling services, junk pickup, home appliance removal

  Cas Tambahan Seperti Berikut:

  - Servis Shrink Wrap : Rm25/barang
  - Servis Dua Kali Bungkusan - Shrink Wrap dan Stretch Film: Rm50/ barang
  - Bongkar & Pasang:
  * Saiz biasa: Rm50/barang
  * Saiz besar ( >4ft ): Rm150/barang
  - Tanpa Lift / Tangga:
  * Rm20/tingkat = Lori 1 tan
  * Rm60/tingkat = Lori 3 tan
  * Rm100/tingkat = Lori 5 tan
  - Kotak saiz besar : Rm12 ( 550mm Panjang x 400mm Lebar x 450mm Tinggi )
  - Servis Bungkus Barang Rm15/kotak ( termasuk bahan bahan bungkusan)
  - Memungah barang barang berat seperti piano, peti keselamatan, peti sejuk komersil atau mesin layan Sila merujuk kepada kami untuk sebut harga.

   

  Terma dan syarat untuk Pemindahan dan servis sewa lori:

  • Sedia berkhidmat dari hari Isnin hingga Ahad (9 pagi hingga 5 petang), termasuk cuti umum. Perkhidmatan selepas waktu 5 petang akan dikenakan caj lebih masa.
  • Perkhidmatan kami sedia ada di Lembah Klang dan seluruh Malaysia.
  • Tempahan awal sekurang kurangnya 3 hari.
  • Untuk pemindahan rumah Kondo, sila dapatkan pengesahan dari pejabat pengurusan. Jika pemandu lori tidak dapat memasuki ruang Kondo, kami tidak bertanggungjawab untuk menukar jadual atau menggantikan Ion ke hari yang lain. Cas lori berasingan dikenakan untuk penukaran waktu berdasarkan situasi ini.
  • Sebarang caj tambahan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pejabat pengurusan atau bayaran tiket tapak meletak kereta di dalam bangunan semasa memuat dan memunggah, hendaklah dibayar oleh pelanggan.
  • Pindah Rumah berhak untuk mengenakan cas tambahan kepada sebarang perkara yang tidak dirancang dan tiada terhad kepada berikut:
  • Tambahan anak tangga yang tidak diketahui oleh Pindah Rumah semasa proses sebut harga.
  • Lift yang digunakan kecil (untuk mengangkat barang yang besar) ataupun lift rosak semasa pemindahan barang, menyebabkan pekerja Pindah Rumah perlu menggunakan tangga untuk pemindahan.
  • Kerosakan lift semasa pemindahan yang memaksa untuk menggunakan tangga.
  • Sebarang tambahan keperluan seperti tambahan pekerja, bahan pembungkusan dan keperluan pemindahan.
  • Tiada barangan berharga akan dibungkuskan semasa pemindahan.Pindah Rumah tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan barangan peribadi yang berharga semasa proses pemindahan.
  • Sebut harga kami adalah berdasarkan anggaran terbaik dalam keadaan kerja biasa.
  • Situasi kerja sebenar akan di nilai oleh pekerja Pindah Rumah Servis di lokasi. Sementara itu, sila sediakan gambar dan maklumat lokasi supaya kami boleh memberikan sebut harga terbaik dan mengelakkan sebarang pertikaian harga.

  Testimoni

  lori sewa
  Saya amat berpuas hati dengan kerja baik yang dilakukan oleh pasukan pemindahan anda. Barang saya amat berat, lebih kurang 600kg sekeping. Barangan saya juga perlu diangkat naik ke atas tangga dari tingkat 2 di lokasi Bandar Utama. 6 pekerja dihantar untuk menangani tugas yang mencabar ini untuk saya. Terima kasih atas perkhidmatan yang baik ini.
  Cyan
  lori sewa
  Pekerja pemindahan anda mendengar dengan teliti keperluan saya. Para pekerja adalah sangat mesra dan bekerjasama. Saya membelikan sarapan pagi untuk menghargai kerja keras mereka. Saya pasti akan menggunakan khidmat syarikat anda lagi.
  Jennie
  lori sewa
  Saya baru-baru ini mengupah pekerja syarikat anda untuk memindahkan barangan rumah saya dalam kondominium yang sama dari blok A ke blok C yang kurang dari 100m di Bandar Sunway. Petikan diberikan dengan segera. Saya gembira dengan pilihan kami kerana perkhidmatan itu baik, sangat cepat dan teratur. Akan mengesyorkan kepada rakan dan keluarga.
  Ben G

  FAQ

  Berapa awal yang saya perlu untuk membuat tempahan untuk pemindahan saya?

  Untuk menempah perkhidmatan lori kami, anda dinasihatkan supaya mempunyai tempahan awal sekurang-kurangnya 1 minggu sebelum hari pemindahan. Jadual tempahan lori kami diisi dengan cepat terutama semasa hujung minggu dan cuti panjang.

  Maklumat apa yang perlu saya berikan untuk mendapatkan sebut harga?

  Kami menggalakkan anda mengambil gambar semua barang-barang yang perlu dipindahkan. Kami juga boleh menguruskan pemeriksaan tapak percuma di premis anda untuk memastikan semua keperluan difahami dengan tepat untuk pengalaman pemindahan yang lancar.

  Apakah syarat pembayaran?

  Kami mengutip deposit 50% selepas pengesahan tugasan pemindahan untuk menempah masa pasukan pemindahan kami untuk tugas anda. Bakinya boleh dibayar secara tunai atau perbankan online pada hari pemindahan.
  Untuk kaedah pembayaran lain, sila hubungi kami di +6012-5475-832.

  Berapa awal yang saya perlu untuk membuat tempahan untuk pemindahan saya?

  Untuk menempah perkhidmatan lori kami, anda dinasihatkan supaya mempunyai tempahan awal sekurang-kurangnya 1 minggu sebelum hari pemindahan. Jadual tempahan lori kami diisi dengan cepat terutama semasa hujung minggu dan cuti panjang.

  Hubungi Kami Hari Ini Untuk Sebut Harga Percuma!

  Nombor Telefon:
  Whatsapp:

   Message Us on WhatsApp