Lori Sewa Puchong

Lori Sewa di Puchong

Syarikat kami menawarkan khidmat lori sewa di Puchong seperti di kawasan berdekatan bandar, di taman taman dan bandar dan kawasan lain yang berhampirannya, seperti di Bandar Kinrara BK dan Bandar Puteri Puchong.

Jika anda nak mencari servis pindah rumah ataupun pindah pejabat di Selangor di Pandan Indah atau Cheras, anda tidak perlu mencari lagi kerana anda sudahpun di tempat yang betul. Kami menawarkan perkhidmatan lori sewa terbaik dalam pemindahan serta kerja hantar barang yang memenuhi keperluan anda.

Dengan reputasi memberi servis terbaik dan pengalaman yang banyak dalam industri ini, kami juga bersedia memberikan perkhidmatan terbaik dan harga yang termurah kepada anda di Puchong.

Dari peringkat perancangan sehingga pembungkusan dan mengangkut perabot, anda boleh percaya kepada kami dalam menguruskan barangan anda dalam proses pemindahan.

Kami memahami setiap pemilik rumah mahupun apa jenis pengurus perniagaan di Bandar Utama, Putrajaya, Bandar Sunway, Shah Alam dan negeri lain mempunyai keperluan yang berbeza untuk pemindahan. Kami berbesar hati untuk menawarkan kepelbagaian penyelesaian pemindahan mengikut keperluan anda.

Tidak kira jika anda mempunyai barangan yang mudah pecah, mahupun barangan yang besar untuk dibungkuskan dan dipindahkan, ataupun memerlukan pemasangan barangan, kami bersedia memberikan servis lori sewa terbaik.

Kami memastikan setiap perancangan pemindahan dari sekitar Jalan Puchong atau Kuchai Lama dilakukan oleh kami dengan lancar dan memberikan anda suatu pengalaman yang baik.

 

Kenapa memilih khidmat lori sewa syarikat kami di Puchong, Lembah Klang?

• Kepelbagaian jenis lori dari saiz atau tan dan jenis kami diselenggara dengan balk bagi memenuhi keperluan pelbagai jenis barangan.

• Kami menyediakan servis penghantaran semua dalam satu termasuk semua yang berkaitan dengan proses pemindahan seperti pembungkusan dalam kotak, penyimpanan, pemunggahan, pengangkutan, mencerai barangan, pemasangan barangan yang besar, pindahan piano dan banyak lagi semua ini boleh dihabiskan dalam satu hari.

• Kepuasan khidmat pelanggan adalah keutamaan kami bagi memastikan pelanggan kami berpuas hati dengan servis pindah rumah yang ditawarkan.

• Harga lori sewa kami berpatutan serta murah dengan servis yang ditawarkan.

• Syarikat kami ada menawarkan pulangan wang balik 100% mengikut terma dan syarat.

• Pekerja pindah barang kami sangat profesional dan terlatih bagi memastikan barangan anda adalah selamat, dijaga dengan balk dan akan dihantar tepat pada masanya ke lokasi baru sama ada di Putra Heights, Taman Puchong Perdana atau Batu 3. Perkhidmatan lori sewa kami meliputi termasuk di kawasan Bandar Puchong Jaya dan Taman Puchong Utama.

Terdapat banyak perkara perlu dipertimbangkan dalam kerja berpindah bukan sahaja memindahkan barangan semata mata apabila berpindah rumah ataupun syarikat sendirian berhad di lokasi Taman Putra Prima, Bandar Saujana Putra, atau USJ.

Anda perlu memikirkan untuk mencari mereka yang pakar dalam proses pemindahan di kawasan berhampiran anda dari Kota Kemuning, Ara Damansara atau Taman OUG dan komited dalam memastikan kerja pemindahan itu berjalan lancar.

Dengan pasukan pro kami bersama membantu anda, kerja pemindahan anda di kawasan Kuala Lumpur, Sri Petaling dan Kajang, Malaysia akan menjadi mudah.

Sila hubungi kami sekarang melalui laman Facebook, online atau blog syarikat kami untuk mendapatkan tawaran harga dengan pakej permindahan terbaik di kawasan Shah Alam, Bukit Jalil dan Subang Jaya, Selangor

  Kenapa pilih syarikat kami untuk

  permindahan anda yang seterusnya?

  harga berpatutan

  Harga Berpatutan

  Kami menawarkan harga yang tepat dan berpatutan untuk permindahan anda. Kadar untuk memenuhi setiap bajet. Tiada kejutan dan tiada kos tersembunyi tambahan.

   

  pemindah terlatih

  Pasukan Pemindah Yang Terlatih

  Pasukan permindahan pakar kami telah menjalani pemeriksaan latar belakang dan dilatih dengan baik untuk mengendalikan pelbagai jenis tugas permindahan.
  memilih masa

  Bebas Memilih Masa Pemindahan

  Pilih waktu dan hari yang terbaik untuk permindahan anda, walaupun pada hujung minggu atau pada hari cuti umum.
  Tinjauan tapak

  Tinjauan Tapak PERCUMA

  Kami menyediakan pilihan untuk tinjauan tapak PERCUMA supaya kami boleh menyediakan pakej permindahan yang terbaik untuk memenuhi anda.

  Budget Moving Package

  Harga "Premium Package"

  Harga "All-In Service Package"

  Lorry Rental Package

  Furniture, Transport, Packers, Handyman Services, residential trash companies, junk appliance pick up, old appliance removal, junk pick up service, hire junk removal, residential junk removal, junk haul away service, haul off junk, garbage removal service, waste management residential service, bulk trash haul away, junk removal service, appliance haulaway, appliance removal, large waste removal, junk appliance removal, removal of used appliances, scrap metal removal, haul away junk, sofa removal, broken appliance removal, appliance removal service, junk moving, large appliance removal, find thrash removal service, hire waste removal, hauling services, junk pickup, home appliance removal

  Cas Tambahan Seperti Berikut:

  - Servis Shrink Wrap : Rm25/barang
  - Servis Dua Kali Bungkusan - Shrink Wrap dan Stretch Film: Rm50/ barang
  - Bongkar & Pasang:
  * Saiz biasa: Rm50/barang
  * Saiz besar ( >4ft ): Rm150/barang
  - Tanpa Lift / Tangga:
  * Rm20/tingkat = Lori 1 tan
  * Rm60/tingkat = Lori 3 tan
  * Rm100/tingkat = Lori 5 tan
  - Kotak saiz besar : Rm12 ( 550mm Panjang x 400mm Lebar x 450mm Tinggi )
  - Servis Bungkus Barang Rm15/kotak ( termasuk bahan bahan bungkusan)
  - Memungah barang barang berat seperti piano, peti keselamatan, peti sejuk komersil atau mesin layan Sila merujuk kepada kami untuk sebut harga.

   

  Terma dan syarat untuk Pemindahan dan servis sewa lori:

  • Sedia berkhidmat dari hari Isnin hingga Ahad (9 pagi hingga 5 petang), termasuk cuti umum. Perkhidmatan selepas waktu 5 petang akan dikenakan caj lebih masa.
  • Perkhidmatan kami sedia ada di Lembah Klang dan seluruh Malaysia.
  • Tempahan awal sekurang kurangnya 3 hari.
  • Untuk pemindahan rumah Kondo, sila dapatkan pengesahan dari pejabat pengurusan. Jika pemandu lori tidak dapat memasuki ruang Kondo, kami tidak bertanggungjawab untuk menukar jadual atau menggantikan Ion ke hari yang lain. Cas lori berasingan dikenakan untuk penukaran waktu berdasarkan situasi ini.
  • Sebarang caj tambahan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pejabat pengurusan atau bayaran tiket tapak meletak kereta di dalam bangunan semasa memuat dan memunggah, hendaklah dibayar oleh pelanggan.
  • Pindah Rumah berhak untuk mengenakan cas tambahan kepada sebarang perkara yang tidak dirancang dan tiada terhad kepada berikut:
  • Tambahan anak tangga yang tidak diketahui oleh Pindah Rumah semasa proses sebut harga.
  • Lift yang digunakan kecil (untuk mengangkat barang yang besar) ataupun lift rosak semasa pemindahan barang, menyebabkan pekerja Pindah Rumah perlu menggunakan tangga untuk pemindahan.
  • Kerosakan lift semasa pemindahan yang memaksa untuk menggunakan tangga.
  • Sebarang tambahan keperluan seperti tambahan pekerja, bahan pembungkusan dan keperluan pemindahan.
  • Tiada barangan berharga akan dibungkuskan semasa pemindahan.Pindah Rumah tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan barangan peribadi yang berharga semasa proses pemindahan.
  • Sebut harga kami adalah berdasarkan anggaran terbaik dalam keadaan kerja biasa.
  • Situasi kerja sebenar akan di nilai oleh pekerja Pindah Rumah Servis di lokasi. Sementara itu, sila sediakan gambar dan maklumat lokasi supaya kami boleh memberikan sebut harga terbaik dan mengelakkan sebarang pertikaian harga.

  Testimoni

  lori sewa
  Mr Sanjay
  Pekerja pindah barang Pindah Rumah adalah terbaik dan sangat peramah. Yang penting, saya sudah menjumpai syarikat pindah barang yang jujur dan efisien di Puchong Perdana. Sangat berpuas had dengan kerja mereka dan mengesyorkan kepada yang memerlukan servis pindah barang di Puchong.
  lori sewa
  Pekerja pindah barang dari Pindah Rumah mendengar arahan dari keluarga saya ketika kami pindah keluar dari Kota Kemuning ke Bandar Puteri Puchong dan mengendalikan barangan kami dengan baik sekali. Servis khidmat pelanggan yang sangat balk dan servis pindah barang yang sangat baik. Disyorkan kepada semua!
  Amanda
  lori sewa
  Keluarga saya mempunyai pengalaman yang sangat baik dengan Pindah Rumah. Mereka sangat sopan, efisien dan menjaga dengan balk barangan yang hendak pindah keluar (termasuk piano dan barangan antik kami) dan dipindah masukkan ke dalam rumah baru kami di Bandar Kinrara. Kerja yang bagus!
  Ahmad
  Kuala Lumpur
  Petaling Jaya
  Subang Jaya
  Lokasi Kami
  Berkhidmat
  lokasi kl
  Johor Bahru
  Puchong
  Klang Valley
  Penang

  FAQ

  Bagaimanakah harga pemindahan saya ditentukan?

  Harga perkhidmatan kami bergerak berdasarkan faktor berikut:
  • Jenis perkhidmatan pemindahan diperlukan
  • Jarak antara lokasi baru dan lama
  • Jenis lori (1 tan, 3 tan, 5 tan atau 10 tan)
  • Bilangan tenaga kerja diperlukan
  • Khidmat pembungkusan
  • Perkhidmatan pembungkusan dan pembongkaran

  Bolehkah saya berpindah ke luar kawasan Kuala Lumpur?

  Kawasan liputan perkhidmatan pemindahan kami meliputi Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya. Hubungi kami di +6012-5475832 untuk bercakap dengan khidmat pelanggan kami yang mesra.

  Berapa awal yang saya perlu untuk membuat tempahan untuk pemindahan saya?

  Untuk menempah perkhidmatan lori kami, anda dinasihatkan supaya mempunyai tempahan awal sekurang-kurangnya 1 minggu sebelum hari pemindahan. Jadual tempahan lori kami diisi dengan cepat terutama semasa hujung minggu dan cuti panjang.

  Maklumat apa yang perlu saya berikan untuk mendapatkan sebut harga?

  Kami menggalakkan anda mengambil gambar semua barang-barang yang perlu dipindahkan. Kami juga boleh menguruskan pemeriksaan tapak percuma di premis anda untuk memastikan semua keperluan difahami dengan tepat untuk pengalaman pemindahan yang lancar.

  Apakah syarat pembayaran?

  Kami mengutip deposit 50% selepas pengesahan tugasan pemindahan untuk menempah masa pasukan pemindahan kami untuk tugas anda. Bakinya boleh dibayar secara tunai atau perbankan online pada hari pemindahan.
  Untuk kaedah pembayaran lain, sila hubungi kami di +6012-5475 832.

  Hubungi Kami Hari Ini Untuk Sebut Harga Percuma!

  Nombor Telefon:
  Whatsapp:

   Message Us on WhatsApp