Pindah Peti Keselamatan

Pindah Peti Keselamatan di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan khidmat pindah peti keselamatan profesional dan berpengalaman di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor. Perkhidmatan kami dapat membantu anda mengalihkan apa jenis peti keselamatan anda dengan selamat.

Kami berpengalaman selama lebih dari 7 tahun dalam perkhidmatan pengangkutan menggunakan lori 1 tan hingga 10 tan kami, dengan pelbagai jenis peti keselamatan seperti kabinet tahan api, peti besi, peti kunci, peti nombor, peti pistol, peti emas ataupun peti deposit tunai utamanya jenama Chubb.

Memindahkan item berat seperti peti besi tidak mudah dan anda mungkin menghadapi risiko mencederakan diri anda tanpa peralatan dan cara angkat yang betul.

Mengapa Mengguna Perkhidmatan Kami Untuk Memindahkan Peti Keselamatan Anda:

• Kami faham bahawa terdapat pelbagai jenis saiz dan berat yang berbeza untuk peti keselamatan. Kami mempunyai satu pasukan penggerak pakar yang amat mahir untuk memindahkan semua jenis peti keselamatan.

• Kami ada peralatan atau mesin yang sesuai untuk memindah peti keselamatan yang berat. Kami membantu pelanggan kami tentang cara untuk memindahkan peti keselamatan dengan melakukan servis penilaian dari tapak beberapa hari dahulu sebelum berpindah untuk menentukan peralatan yang paling sesuai.

• Kami menyediakan perkhidmatan dan alat yang menjamin selamat untuk mengangkut peti keselamatan besar dan beret ke lokasi baru tepat pada masa sama ada di terminal penerbangan atau pelabuhan kapal.

• Pekerja kami perlu menggunakan langkah-langkah operasi standard yang ketat untuk bergerak, memuatkan, membuka dan memasang peti keselamatan berharga anda dengan selamat dan berhati-hati. Setiap langkah ini demi keselamatan dan mengikut cara yang profesional dan cekap.

• Pasukan berpengalaman kami dilengkapi untuk mengendalikan semua jenis peti keselamatan. Kami juga akan memastikan bahawa peti selamat dipindahkan ke lokasi yang dikehendaki tanpa merosakkan pintu bilik, jubin atau lantai kayu. Kami berhati-hati untuk melindungi rumah atau pejabat anda daripada tercalar atau kerosakan yang disebabkan oleh memindahkan peti keselamatan beret itu.

 

Persediaan Untuk Pindah Peti Keselamatan

Ini adalah beberapa petua yang berguna sebelum anda merancang dan menyedia untuk memindahkan peti keselamatan anda di rumah. Ini adalah maklumat penting untuk memastikan anda mempunyai pemindahan yang lancar.

• Ambil pengukuran. Ukur peti keselamatan dan tempat yang is akan melalui. Ini termasuk dewan, pintu, pagar, lif, dan tangga. Jika ragu-ragu, anda boleh menghubungi kami untuk menganalisis keadaan supaya menjamin tiada kemalangan.

• Ambil perhatian kepada semua tangga kerana tangga akan menjadi rumit semasa memindahkan barangan yang berat dan besar seperti peti keselamatan ke destinasi baru atau untuk membuangkan alat peti keselamatan yang rosak. Pastikan semua tangga ditetapkan dengan jelas.

• Mengosongkan dan menguncikan peti keselamatan dengan baik. Keluarkan barangan di dalam peti keselamatan semasa bergerak untuk mengelakkan sebarang kerosakan semasa bergerak terutamanya untuk barang rapuh. Jika anda memerlukan bantuan dalam pembungkusan, kami juga menyediakan perkhidmatan kemas tersebut.

• Kosongkan laluan. Sediakan laluan yang tiada halangan untuk penggerak semasa proses pindah.
Membuatkan persiapan ini akan membuat kerja lebih mudah apabila berpindah.

Sama ada anda merancang untuk memindahkan peti keselamatan ke bilik lain, bangunan lain, bandar lain atau jual kepada pelanggan, anda boleh mengelakkan masalah dengan menyewa pemindah selamat dan profesional seperti kami.

Dengan mendapatkan sebuah pasukan yang tepat untuk membantu anda untuk memindahkan peti keselamatan, anda boleh yakin bahawa peti keselamatan dan harta anda akan dilindungi.
Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pemindahan peti keselamatan di Petaling Jaya dan Shah Alam.

Adakah anda berada di mana-mana kawasan liputan kami? Kami boleh membantu anda memindah peti keselamatan di sekitar Lembah Klang & Malaysia.

Hubungi kami sekarang melalui Whatsapp, panggilan, emel, laman facebook, twitter atau mengisi borang pertanyaan hari ini.

 

  Harga Pindah Peti Keselamatan

  Bermula dari RM350 untuk bangunan dengan lif
  1 perjalanan yang <=20km dalam Lembah Klang

  Hubungi kami untuk sebut harga yang lebih tepat

  Kenapa pilih syarikat kami untuk

  permindahan anda yang seterusnya?

  harga berpatutan

  Harga Berpatutan

  Kami menawarkan harga yang tepat dan berpatutan untuk permindahan anda. Kadar untuk memenuhi setiap bajet. Tiada kejutan dan tiada kos tersembunyi tambahan.

   

  pemindah terlatih

  Pasukan Pemindah Yang Terlatih

  Pasukan permindahan pakar kami telah menjalani pemeriksaan latar belakang dan dilatih dengan baik untuk mengendalikan pelbagai jenis tugas permindahan.
  memilih masa

  Bebas Memilih Masa Pemindahan

  Pilih waktu dan hari yang terbaik untuk permindahan anda, walaupun pada hujung minggu atau pada hari cuti umum.
  Tinjauan tapak

  Tinjauan Tapak PERCUMA

  Kami menyediakan pilihan untuk tinjauan tapak PERCUMA supaya kami boleh menyediakan pakej permindahan yang terbaik untuk memenuhi anda.
  lori sewa
  Saya minta peti keselamatan saya dipindahkan dari Wangsa Maju ke Bandar Kinrara. Pemindahan peti keselamatan dilakukan secara profesional. Terima kasih Pindah Rumah untuk perkhidmatan profesional anda! Saya sangat mengesyorkan mereka untuk perkhidmatan memindah peti keselamatan dan saya akan kembali lagi pada masa akan datang.
  Ms Linda
  lori sewa
  Penggerak dari Pindah Rumah membantu kami memindahkan kotak keselamatan saya ke rumah baru kami di Shah Alam dan mengendalikan semuanya dengan berhati-hati. Perkhidmatan pelanggan adalah sangat balk dan pekerja Pindah Rumah sangat ramah! Disyorkan kepada semua orang!
  Justin
  lori sewa
  Saya sangat gembira dan berterima kasih kerana Pindah Rumah dapat membantu saya memindah peti keselamatan saya. Saya perlu bergerak dari tingkat 1 dan pekerja-pekerja membantu memindah kotak keselamatan saya ke tangga. Saya gembira kerana mereka bersedia dan dapat memindahkan peti keselamatan saya ke rumah baru saya di Kepong. Terima kasih Pindah Rumah!
  Ms Amanda
  Kuala Lumpur
  Petaling Jaya
  Subang Jaya
  Lokasi Kami
  Berkhidmat
  lokasi kl
  Johor Bahru
  Puchong
  Klang Valley
  Penang

  FAQ

  Berapa harga untuk memindah peti keselamatan?

  Harga perkhidmatan memindah peti keselamantan berdasarkan pada jarak, lokasi dan peti keselamantan.
  Lokasi merujuk kepada tingkat bawah, mezzanie atau tingkat 1 dan lain-lain. Kami perlu bertimbang sama ada terdapat akses lif ke unit ataupun kami perlu memindahkan peti keselamantan melalui tangga. Sekiranya boleh, berikan gambar peti keselamatan kepada kami supaya kami boleh memberikan sebutan tepat kepada anda.

  Kawasan mana yang diliputi?

  Kawasan liputan perkhidmatan kami termasuk Kuala Lumpur dan Selangor. Kami sering melakukan penghantaran ke negeri lain berdasarkan permintaan pelanggan.

  Bagaimana anda memindahkan peti keselamatan?

  Pasukan kami dilatih untuk memindahkan peti keselamatan dengan membungkus peti keselamatan dan memuatkan peti keselamatan menggunakan lif tailgate pada trak. Ini adalah prosedur standard untuk memastikan peti keselamatan anda dijaga sebaik mungkin semasa pengangkutan.

  Hubungi Kami Hari Ini Untuk Sebut Harga Percuma!

  Nombor Telefon:
  Whatsapp:

   Message Us on WhatsApp